آخرین به روز رسانی : 3 ماه پیش

عامل ضدسرطانی کلم‌ها

عامل ضدسرطانی کلم‌ها

پزشکان در مطالعه اخیر خود به وجود آنزیمی خاص در کلم‌ها پی بردند که ممکن است در پیشگیری از عود کردن انواع سرطان‌ها نقش داشته باشد.

مطالعات متعددی در مورد انواع کلم‌ها بخصوص کلم بروکلی انجام گرفته که نشان دهنده قابلیت این سبزیجات در از بین بردن بیماری سرطان است. همچنین در یکی از بررسی‌ها مشخص شد عصاره کلم بروکلی خطر بیماری سرطان دهان را در موش‌های مستعد ابتلا به آن کاهش می‌دهد.

پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید با اشاره به وجود یک نوع آنزیم خاص در کلم‌ بروکلی و انواع دیگر کلم‌ها اظهار داشتند: «سولفورافان» با از بین بردن سلول‌های سرطانی مانع از عود کردن بیماری سرطان می‌شوند. در واقع این باور وجود دارد این آنزیم نه تنها مانع بروز این بیماری می‌شود بلکه به درمان آن هم کمک می‌کند.

در این بررسی به تاثیر عصاره کلم بروکلی در درمان سرطان روده پرداخته شد. 28 فرد 50 سال که به طور مرتب تحت کولونوسکوپی قرار می‌گرفتند، در این مطالعه شرکت کردند. از آنان درخواست شد به پرسش‌هایی در مورد رژیم غذایی گیاهی جواب داده و پس از آن سطح ژن سرکوب کننده غده در روده‌هایشان اندازه گیری شد.

به گزارش مدیکال دیلی، پزشکان مشاهده کردند افرادی که از میزان بیشتری انواع کلم مصرف کرده بودند سطح ژن سرکوب کننده غده در روده‌هایشان بیشتر بود، در نتیجه سولفورافان با ایجاد تغییرات ژنی در بدن مانع از رشد تومورهای سرطانی می‌شود.

 دانلود نرم افزار اندروید های آپ - مشاهده جدیدترین و مهم ترین اخبار ایران و جهان با موبایل یا تبلت اندروییدی
  در گردآوری و پردازش اخبار هیچ گونه دخالت انسانی وجود ندارد به همین دلیل ممکن است از میان صد ها خبر فقط چند مورد مشکل محتوایی داشته باشند که شما می توانید با مراجعه به لینک منبع خبر نسخه اصلی را تماشا نمایید .  

اخبار داغ سرویس سلامت